Feelings

Även om dagen verkar rätt identisk mot för den förra, så finns det ändå vissa skillnader mellan måndag, tisdag eller onsdag. Jag menar inte olika ämnen i skolan, inte vissa träningar eller tvprogram. Nej, jag syftar på humöret som är olikt varje dag. Det kan ändras på en minut.
Tidigare idag kom jag på mig själv att sitta och skratta - för ingenting, jag var bara helt glad för att allt var som det är. Men timmarna gick och jag var tvungen att plugga och fattade ingenting och helt plötsligt - allt är piss. Ingenting är ju EGENTLIGEN som jag vill ha det. Och det hjälper aldrig för mig om jag intalar mig själv "var nöjd med det du har, du har det förbannat bra och du är bortskämd". Då blir jag bara mer ledsen att jag är en sån bortskämd unge som sitter och deppar över att jag inte fattar någonting i samhällsboken.
Även om jag skäms för att jag kan bli ledsen för så små saker, så är jag stolt över att jag kan bli överlycklig över små saker. Det är ju trots allt de små sakerna som spelar nån roll oftast...

Det här med humör är en himla knepig grej, men en sak vet jag, hurvida jag än mår så kan alltid Winnerbäck förstå mig. För (hur fan han lyckas) så har han en låt för varenda känsla, vartenda humör. (Ja, kanske inte detaljerat då.,) Han har en sånt stort urval, det är bara att välja. Bäst är ändå den mest populära Kom änglar, för att den är sorlig och vi i Sverige har hakat på nån slags trend att vara sorgsna.
Så på min pluslista så är han allra längst upp, den där Lars. :)

-
You're perfect tomorrow


Time of a clock

När ska 90-talet få ett slut? Även om det har gått sex år sen vi lämnade magtröjornas och popens största tid, så verkar ändå de flesta 20åringarna leva kvar där. Marie Sernholt t.ex. Magtröjor, blaskpop, hårt sminkad och hela hennes kropp är i centrum för hela hennes musikvideo. Spice Girls fenomenet ungefär. För jag menar, inte tror jag att Marie Sernholt har något speciellt budskap med sin låt.
Och jag tror inte heller hon hade skrivit något kontrakt om en musikvideo inte hade varit inkluderat, då hade hon ju inte fått visa upp sig. När ska det komma Nya tider? Varenda modetidning, tjejtidning (whatever) skriver att det är ute med silikonbröst och trådar till modeller. och jag väntar och väntar, men ingenting händer.
Jag tror nog att det kommer ta ett litet tag till innan hela världen mognar. Vi är nog inte redo för ett normalt ideal - än så länge är vi kvar i träsket med spyor istället för mat och ballonger istället för bröst. Helt okej för mig, bara jag slipper ha det så, men jag undrar gång på gång vad som ska komma härnäst (?).  För, ur mitt perspektiv, så blir vi bara värre och värre med åren. När ska allt vända?
Kunde inte 2000-talet få vara en början på något bra istället för något värre?


The old times - Regrets?

Fan vad dum man var förut. Jag vet, "ångra inget", men seriöst! Vissa misstag har lärt mig ett och annat, men jag hade nästan velat hoppa över dem istället, och leva med att jag inte har lärt mig något. Misstag som alltid kommer att gnaga i mig och jävlat riva sönder mig.
Flera gånger har jag fått reda på saker i efterhand, som jag inte hade nån aning om förut. Det är vid sånna tillfällen jag bara vill spola tillbaka tiden och ställa folk mot väggen och ha lite jävla stolthet! oooh så pinsamt. Jag skulle kanske inte ha varit där jag är idag, men jag undrar gång på gång: var det värt det? Dumma blåsta brud - exakt det jag var!
Skärpning för helvete!
Men jag kan i alla fall trösta mig med att jag gjorde inget fel, jag var bara lite för blind.
Skål för nya tider! :D


RSS 2.0