Ondska har ett nytt ansikte

De bor tre grabbar (inkorrekt definition) från Bangladesh i rummet bredvid. Jag har bara pratat med Vikram (ni vet) men de andra har jag inte så stor koll på. Jag befann mig i alla fall i köket tillsammans med en utav grabbsen, den långe, alldeles nyss. Detta hände:

Långa grabben: Hur mår du?
A: Jag mår bra, hur mår du själv?
Lg: Tja...
Lång tystnad
Lg: Jag mår inte så bra. Jag saknar min familj, min mamma, och jag kommer inte att träffa dem på tre år. Jag har väldigt tråkigt hela tiden och mitt liv ser likadant ut varje dag och det är väldigt kallt. Mitt liv är väldigt ensamt.
A: Det blir bättre, hejdå.

Jag vet inte hur jag ska hantera upptäckten av sidan hos mig som är så elak att Cruella ryser.


Vad hände?


Zara säger:

du är trång


?


Friend of the year

När vi pratar om en film Zara har gjort...

Zara säger:

du knuffar mig i ansiktet

Zara säger:

ser du inte?

Zara säger:

Pröva vinkla skärmen

Alexandra säger:
okej... ska kolla igen

Alexandra säger:

KNUFFAR JAG DIG I ANSIKTET?! HAHAHAHA

Bara för att söndagen bjuder på komik över msn och Atlanten. Visste förresten inte att jag kunde vara så våldsam och att det över huvudtaget gick att knuffa någon i ansiktet.
Vet inte om det går, men här finns beviset på mitt groteska brott: http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=34796086964. Under de första sekunderna misshandlar jag min kompis brutalt.


Uppdatering

Min tailbone gör fortfarande livet ganska otrevligt. Har svårt att röra mig som vanligt och går härmed under smeknamnet Krösa-Maja. Har alltid tyckt att hon är en underskattad karaktär, så jag har inget att skämmas för.

När vi bland annat skrev en bok tillsammans

Det finns bara få människor som kan göra en resligt tråkig händelse till Bilbos underbara resa genom Middle Earth. Sara Lundqvist är en av dem. 
Om jag hade varit i Piteå hade vi suttit i hennes kök och diskuterat den missvisande bild som bland annat barnböcker och bristfälliga dokumentärer ger av sälar. Vi hade sedan gått till hennes rum för ännu en runda av GH, där Sara hade lirat iväg (hon har länge varit arbetslös) och jag hade knapert tagit mig fram på lättaste nivån. Sara och hennes likvärdigt duktiga bröder hade som vanligt skrattat åt min inkompentens inom området. Jag hade kontrat med något om att jag rockar totalt i Mariokart och att GH är för losers som har för mycket fritid.

Här kan även ni ta del av Saras intellekt.


Paris H fyllde 19

Så. Johanna fyllde år igår. Det hade vi tjejer tänkt att fira med dunder och brak. I detta fall menas det spyor och blåmärken. Men vi hade jävligt kul ändå. Det tycker nog inte vår taxichaufför.

(OBS! Vissa ord och meningar stämmer inte helt överens med orginalet på grund av minnesförfall)

C: Du måste veva ned rutan, jag kan inte andas.
Taxi: Är alla med i bilen nu?
A: Nej, Johanna är kvar däruppe, hon kommer snart!
[...]
Johanna kommer äntligen in i bilen
A: Åh nej, jag har glömt min tröja! Jag springer och hämtar den, är det okej?
Taxi: lfksjgflkgjflkgjlkfjgkfgj
[...]
A: Jag hittade den på en gång, här är...

Där ramlade jag på en isfläck. Min svanskota fick ta hela kalaset och det svartnade för mina ögon. För mig kändes det som att jag hade legat på marken i evigheter, men jag hade tydligen bara legat någon minut. Taxuchauffören blev väldigt orolig, tjejerna skrattade. Med all rätt i för sig, det hade jag också gjort. 
Trots den extrema smärtan gjorde jag det enda man kan göra i den situationen - jag tog en tequila.
Idag kan jag inte sitta eller ligga.

Konichiwa, bitches

Jag kan göra mig själv genomblöt av svett på tre sekunder. Det enda jag behöver göra är att tänka på fucking The Grudge. Förut kunde jag ta löpet till Mickans rum så fort hon besökte mina tankar med sitt jävla knarr. Det går inte nu. Jag har ingen lust att gå över till grannen med täcke, kudde, Harry och fråga om sängplats eftersom jag är så mörkrädd.
Jag drömde hur som haver om henne idag, igen. Det händer några nätter i veckan. Och under hela dagen ramlar hon in och ut från mina dagdrömmar. Det var svårt att duscha, jag bara väntade på en hand. Sen, när ingen hand tog mig i håret, slog det mig. Hon har ju självklart gått in i min kropp och nu försöker hon ta över min själ. Jag känner det. Kollar mig i spegeln, men nej. Jag har fortfarande ett nordiskt utseende. Då väntar jag, för hon kommer att slå till. På ett eller annat sätt.


En (o)trevlig rundvandring

Jag är mycket väl medveten om att bilden på äckelgrytan jag förut publicerade förmodligen inte är äcklig i andra länder. Kulturella skillnader uppkommer väldigt lätt i dessa situationer och jag kan svära på mormors att hälften av min korridor inte gillade synen av min middag idag.



För mig:
Mm, palt. För andra: Ick, grå slemboll (alternativt bröstimplantat).
Skillnaden är att min mat inte luktar alls, faktiskt.


Nu när jag ändå är inne på detta med köksaspekter tänkte jag bjuda er på en liten resa i andra våningens kök. Enjoy!



Den traditionella soppåsen. "No storing in the corridor!"
skriker en utav lapparna i köket, men en av grannarna
- inga namn nämnda - väljer att ignorera den regeln.


Fattig månad för Vikram.


Detta luktade extremt surt och beskt och spred sig över
hela köket denna dag. Tur att min palt kokade snabbt.


Vet inte om det riktigt syns, men sörjan är gul och detta
har legat framme hela veckan. Precis under mitt skåp,
måh.


Lätta och go

Annika (?) från Vita Lögner är med i Lätta-reklamen. Hon har tydligen blivit Lättas ansikte utåt. Det kan ju också diskuteras.
Men nu ska vi prata om hur irriterande hennes röst är när hon skriker: "Ett två TRIIIEEE!!!"
Istället för att byta kanal, skika högt, ringa till någon som jag vet förstår mig, kasta saker runt omkring mig eller eventuellt stänga av TV:n så sitter jag bara helt tyst när hennes breda pannband sticker fram i rutan. Det enda som händer är att mina ögonbryn sänks med någon millimeter och min mun drar ihop sig en aning. Så pass litet att det inte går att märka om man inte vet om det. Och jag känner hat.
Slutsats: Jag blir helt paralyserad av hat.

Hur känner ni? Jag vet att du har något att säga om detta, S.L.


Nära kräkgränsen

Jag tackar de övre makterna att jag precis hann äta klart innan dr. Hunt sprättade grisar hejvilt.

Hej, idag är jag smörig

Jag saknar kvällarna då jag och mamma mös framför Morden i Midsommer.
Jag saknar när pappa stannade kvar i bilen bara för att Enya spelades på radion.
Jag saknar min syster, över huvudtaget.
Jag saknar överintaget av kaffe i Saras kök.
Jag saknar nötningen av Pretty Woman och Star wars i Johannas källare.
Jag saknar att sitta i Zaras kök och prata med hennes föräldrar (och Zara).
Jag saknar att åka bil med Anna.
Jag saknar söndagarna i Toves hus.
Jag saknar förfesterna i Patriks lägenhet.
Jag saknar min (njaa...) bil.
Jag saknar promenaderna med Castor.
Jag saknar att mata Musse (han blir så glad av mat, en sann Andersson).


Det är lustigt hur man kan sakna något så mycket när man varje dag skrattar tills det gör ont. Världens underbaraste gäng har drabbat mig här i Umeå, och varje dag med dem är sensationell.

Det gör ont i mig...

...När Zara upplever London utan mig: http://www.zarahej.blogg.se. Men snart. Snart.

Snart så

Denna dag har jag tillbringat fyra timmar på Maxi. Där har jag köpt en massa frukt. Vi snackar litervis med mandariner, apelsiner, mango och bananer.
När jag slår mig ned framför DH äter jag en halvliter glass. Alltså... Va?



Jag vet ju vad jag har att vänta mig...

Ingen fara

Idag när jag åkte buss in till stan satte sig en söt liten tant bredvid mig. Jag kände mig ganska lyckligt lottad att en liten tant satte sig bredvid mig, istället för någon som inte duschat sedan milleniumskiftet. Det var inte förrän ett tag efter hon satt sig ned som jag kände lukten - den speciella lukten som enbart gamlingar bär. Har alltid förundrats över den lukten, varför den uppkommer med åldern och vad som egentligen sker med människokroppen eftersom alla får den. I granntantens fall var lutkten extra stark och jag tror att den gjorde mig lite yr för när jag gick av bussen... Trampade jag på en hund.

Ägaren: Oj, förlåt, han är lite livlig...
Jag: Ingen fara.

Inte "Nej, det var mitt fel!" eller "Nej, förlåt mig!", utan "Ingen fara". Vem tror jag att jag är?


Världshotande storm

Nu när allt har ordnat sig och jag ser världen med lite mer vakna ögon, upptäcker jag ett nytt farthinder som definitivt förstör min dag: SNÖSTORM. Idag också! Igår höll den på att blåsa av mig från den höga bron. Snacka löpsedelsmaterial. Inte så kul för mig, dock. Hade gärna velat bli känd på annat sätt.

SOS

Väcks än en dag utav ett sms, där meddelandet denna gång inbringade en enorm panik.  På grund av absolut noll klirr i kassan och ett tomt kontantkort vänder jag mig till min sista chans - Johanna:
Vadå, 12:45 vid vägen? Har vi en föreläsning idag? VA?!


Pump it!

Jag tycker så synd om Linda Rosings överläpp. Den ser helt utmattat ut. Stackarn har förmodligen stått ut med en hel del.
                                    

New York


Fastän vi båda vill, mer än någonting annat, står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan.

Melissa Horn


Inte uppskattat

Vad är detta?
Varför finns det i köket en lördagsmorgon?
Varför luktar det som det ser ut?


Ytterligare ett problem i tvättstugan

"22.00 stängs strömmen av. Om du har ett program startat får du vänta till nästa morgon"

En liten lapp som jag missade. En liten lapp som jag borde ha sett, för då hade jag inte befunnit mig i denna situation. Denna situation som består av dyngsura kläder instängda i Horrorville. I minst nio timmar kommer alla mina (jätteblöta) svarta kläder befinna sig i tvättmaskinen och mögla. Tack, Bostaden.
Någon som vet hur man bryter sig in i en tvättmaskin?

Nedslag

I fyra dagar har jag och mina studybuddies suttit på samma café under flera timmar. Jag har totalt druckit 17 koppar kaffe under dessa dagar. Idag hade jag totalt slut på mynt men ville ändå ha påfyllning, som kostar fem kronor. Trots det höga numret av kaffekoppar och det faktum att jag betalade med kort fick jag ändå inte påfyllningen gratis. Och ja, biträdet kände igen mig: "Hur har du lyckats sova varje natt?". Jag betalade fem kronor med mitt kort, trots att jag är en stammis. Surt.

I för sig har jag inte tänkt sluta besöka cafét, så biträdet måste ju ha ett sinne för business.

Ännu ett inlägg om... Vad?

Ibland läser jag gamla inlägg bara för att inte glömma de små, men ack så värdefulla, händelser jag hittills erfarat. Det är då jag för det mesta hittar inlägg som jag från början inte förstår alls och måste läsa flera gånger innan jag förstår vad jag menade. Och ändå är det jag som har skrivit skiten. Herregud, jag är totalt ologisk (vet ni om att ologisk inte är ett ord och att det blir ett rött streck på Word? Kontigt va? Helt ologiskt). De flesta inlägg skäms jag över och ibland kan det till och med uppkomma en viss rodnad när jag reser tillbaka i min litterära värld. 
Men ibland hittar jag inlägg då jag har använt min fantasi och gestaltat totalt ointressanta händelser rätt bra. Och som jag diskuterade! Jag publicerade mina högt respekterade åsikter om diverse viktiga livsfrågor. Nu skriver jag om min mystiske granne, ett pipande ljud och ett virus på datorn. När tappade jag mitt samhällsintresserade sinne?


Men å andra sidan behöver jag inte tänka lika mycket nu. 


Bara 30 dagar kvar, bara 30 dagar kvar, bara 30 dagar kvar

Min mystiske granne Vikram* avviker inte från rutiner, vilket betyder att just nu diskuterar han och hans sambos ljudligt i lägenheten bredvid. Varje natt: Prat, prat, skrik, prat. 
Varje morgon, så även denna, är vi samtidigt på toaletten. Han spyr upp slem och jag borstar tänderna. Det är så trevligt, som om vi bor tillsammans. Om vi, å andra sidan, HADE bott tillsammans hade jag bett honom dra åt helvete om han harklade upp slem en gång till. Det är så pass ljudligt att jag en gång hörde det när jag var i köket.

Nu börjar de skrika, min vrede utvecklas - allt är på sin plats.



* = Vikram är inte hans riktiga namn.

2008 är räddat

Jag är inte den som gör såhär egentligen, speciellt inte när människan är seriös. Men det man inte vet mår man inte dåligt av, eller hur? Därför kan jag göra såhär utan att ha dåligt samvete.

http://www.youtube.com/watch?v=jCeh2oRlEwY&feature=related

På promenad

Det var som att kliva in i en annan värld. Allt var så tyst, fridfullt och vackert. Känslan som de för det mesta lyckas med att skapa i julkalendern fanns helt plötsligt i Umeå. Jag befann mig i den känslan, den där lite magiska.
Jag har hittat en ny sida av staden! Och den har funnits där hela tiden, bara lite mer västerut. Det lustiga var att ingen annan än jag befann mig på den magiska gatan. Inget liv skymtades i husen. Det var bara jag, i ett nytt vinterland.

Jag har hittat Narnia.


Händelserika vardag

Idag har jag använt stekpannan för första gången. Det gick förvånansvärt bra! Inga konstigheter dök upp under tiden och min pytt i panna blev riktigt bra. Kanske jag kan använda den imorgon också. Hm, det tål att tänkas på.


Inte Guiness direkt, men...

Jag har precis satt personligt rekord på hur snabbt jag kan skriva en uppgift; två timmar. Detta är naturligtvis ingenting jag skryter över, med tanke på mitt feta U jag kommer att bli tilldelad. Men det gick fort i alla fall. Nu kan jag ta söndag.


Inlägget då jag bröt mina principer

Bara för dig Camila, bara för dig.


Fyra arbeten jag har haft i mitt liv:
1, Vandrarhemsskötare (?)
2. Försäljare för PSG
3. Servicetekniker på Smurfit
4. Servitris på Tavernan. Lätt det värsta ever.

Fyra filmer jag kan se om och om igen:
1. Lotr - triologin. Finns inget stopp.
2. Tillsammans
3. Bridget Jones
4. Love actually

Fyra städer jag har bott i:
1. Piteå

2. Öjebyn (är en stadsdel men enligt mig och farfar är det en stad i sig)

3. Umeå

4. -


Fyra teveserier jag gärna (vadå "gärna"? MÅSTE se) ser:
1. Friends
2. Greek
3. Satc
4. Dirty Sexy Money
Detta är ett knepigt moment, måste jag säga. Jag är beroende hur många serier som helst och jag känner mig dum mot de som jag inte nämner. Därför: Grey's anatomy, Desperate Housewives, The Hills, Cashmere Mafia, Saltön, GG. Jag älskar dem precis lika mycket.

Fyra ställen jag vill åka till:
1. Thailand
2. London
3. Dublin
4. New York

Fyra webbsidor jag besöker dagligen:
1. Hotmail
2. Pixbox
3. Publishme
4. Facebook

Fyra favoriträtter:
1. Pasta och pesto
2. McChicken & Co.
3. Macka och kaffe
4. Tacos

Fyra personer jag utmanar:
Åh, herregud, jag vill inte utsätta någon fler för detta.


LaCamila är orsaken till detta. Förlåt.


Anrop

Va! Ingen kommentar hittills, inte ens från mina frienemies. Kom igen nu, jag behöver ju er hjälp! Alla fem okända människor som läser denna smörja: Kom igen! Om ni inte gillar mig kan ni ju alltid komma med ett dåligt förslag för att förstöra för mig. Det låter väl toppen?


Bring it!

Idag fungerade inte internet eller femman när jag kom hem. Sing hallelujah!

På grund av fantasibrist lämnar jag en öppen fråga: Vad ska jag klä ut mig till när återsittningens tema är film?
Svar som "Marilyn Monroe" eller "Audrey Hepburn" ignoreras. Eftersom det är eftersläpp tänker jag inte heller ägna "Smeagol/Gollum", "Chewbacca" eller "Shrek" några seriösa funderingar. Såja, feel free to go wild!



The Landlady i Kingpin eller Ursula är inte heller aktuella alternativ.

Pip

Det piper hela tiden i mitt rum. Speciellt på toaletten. Jag vet naturligtvis inte vad som piper men min vilda gissning är att det är rören. När det blåser piper det ännu mer. Egentligen brukar jag inte tänka på att det piper, men när jag väl gör det blir pipandet om möjligt ännu mer irriterande eftersom det då är omöjligt att sluta tänka på det.
Just nu är jag några andetag från att tappa fattningen totalt på grund av pipandet eftersom jag nu tänker på det så mycket att jag till och med har skrivit ett inlägg om det.

Ännu ett beroende

Jag hittar nya vägar till nöje varje dag. Igår var det de gamla avsnitten av Greek, idag är det Flintfredrik.


Okontrollerbar cirkel av ondska

Vaknade av att min rygg vibrerade. Jag hade fått ett sms och jag låg på min telefon. Johanna frågade om jag hade börjat gå och jag insåg att dagens föreläsning skulle börja om 15 minuter.
Ångesten är allsmäktig. Jag mår illa av den. Den äter mig levande. Den förtär mig. Jag ser två avsnitt av Greek.

Pinsamt, men jag bara måste...

Jag fattar ingenting. Första grejen jag inte fattar är varför jag bryr mig om det jag snart kommer att skriva. Andra grejen jag inte fattar är:

Årets Idol-deltagare kör på så äckligt mycket säkerhet. Och när de inte kör på säkerhet sjunger de någon låt som de inte alls klarar av och man måste sätta TV:n på mute. Tänk: Johan.
Sen kommer Lars. Man vet aldrig vad som kommer att hända, man vet inte vad man ska förvänta sig. När hela gänget har sjungit schlagerlåtar som RIX FM spelar varannan minut kommer han in och låtsas glömma texten.
Och sen börjar alla dessa VIP:are säga att han har sabbat sin karriär. Sabbat sin karriär?! Hallå, vet ni ingenting om ungdomar? Alla ungdomar som ogillar kommersiell musik, Britney-pop och Idol-konceptet kommer att köpa Lars skiva. De älskar att han kör sin egen grej mot hela Idol-Sverige. Förstår inte dessa människor att det kommer att skapas en Team Lars-grupp? Den kommer förmodligen vara rätt stor.


Nu har även jag tagit del av Idol-diskussionen.


Söndagstankar

Varför är inte det svenska studentlivet likadant som det i Greek? Och varför har jag ingen Cappie?
Än en gång faller jag handlöst för något som är så typiskt USA. Crappie.


Nytt på virusfronten: Om man ändå är så pass intelligent att man kan skapa ett virus som till och med jag (hm) köper, hur kan man då vara så dålig på att skriva? De som ligger bakom detta virus använder sig av dålig engelska och de vet ingenting om generella skrivregler. Seriöst, det känns ju ännu värre när grundarna är mer IQ braindead än vad jag är.


Team Katrin

Jag älskar Katrin. Behöver inte ens nämna efternamnet, det finns bara en Katrin. I alla fall för mig.
Hon säger att det står "Knulla mig" i Idol-Alices panna och hela Sverige tappar hakan. Peter Jihde försöker rädda (tolkningsfråga) situationen med sitt professionella "såhär ska man vara i TV"-smile men Katrin kör vidare och nämner något om porr. Hon är ju Katrin.


Hoppas att jag aldrig möter henne, hon hade hatat mig.

Sauron, Megatron och Putin slår till

En ruta med ett utropstecken eller något liknande dök upp på min dataskärm. Jag började i alla fall tänka på fara.
Rutan visade att jag hade tre olika virus på min dator, men att räddningen fanns vid att trycka på knappen Rensa. Detta tyckte jag lät riktigt bra, ta bort skiten bara. Nu har jag mot bättre vetande installerat ett virus. Virus är aldrig kul. De kommer från ingenstans och mitt utomordentliga virusprogram brukar ta bort dem. Men den här gången kom viruset inte från Landet Ingenstans, denna gång installerade jag viruset. Jag INSTALLERADE viruset. Nu går det inte att ta bort och det blockerar 95 % av alla hemsidor. Ett mirakel att jag kunde logga in här.
Som vanligt ringde jag till pappa.


[...]
A: Men du lyssnar ju inte på mig, jag kan inte komma in på några hemsidor alls! Jag kan inte komma in på Ad-Aware.
P: Men du lyssnar ju inte på mig, du går in på Ad-aware och sen...
A: Men du lyssnar ju inte på mig! Oj... vänta nu, jag kunde komma in. Download Free eller?
P: Ja, och sen ska du...
[...]
P: Men tyst nu och lyssna på mig.
A: Men du kan vara tyst själv och lyssna på mig, hör du inte vad jag säger?
P: Men Alexandra...
A: Men Alexandra mig inte! Jag har gjort precis som du sa.
P: Gör nu precis som jag säger...
A: Varför ska jag installera ännu ett program? Det känns som om jag sprayar parfym på svett.
P: ???
A: Nu har jag laddat hem det, vad gör jag nu?
P: Du tar datorn till din farbror. Jag kan ingenting om sånt där.

Som vanligt kunde han inte hjälpa mig. Nu ska jag gråta blod och ta ut min ilska på någon/något annat.

Typ ett dåligt, men glatt, inlägg

Vi ska flytta. De tre orden har jag och mitt underbara gäng upprepat under hela dagen. Lägenheten är exemplarisk, för att inte säga lite magisk. Hyran är låg, läget är perfekt och huset är nybyggt. Och vi ska bo där. Jag och Fanny måste dock dela rum men det är numera ingen nackdel, tack vare Fanny:


fanny, säger:

och det gör inget att du ligger som en groda och petar på dina tår när du läser

Det är mitt så kallade SSB (secret single behavior), trots att jag precis offentliggjorde det. Tydligen har Fanny inga problem med det så allt är under kontroll. Jag får peta på tårna.


När jag ändå är inne på hemligheter kan jag ju lika gärna avslöja lite mer. Jag är helt galet kär.
Ni vet EMA uncovered? Föreberedelserna inför EMA som går på MTV hela tiden? Ni kan ju knappast ha missat det.
I alla fall, en utav journalisterna som kommenterar alla tidigare händelser som inträffat under galan har allt jag någonsin drömt om: Intelligens, humor, looks och han är brittisk.
Hur ska jag komma i kontakt med honom? Och vad heter han?


Vote change!

Tack vare min överdrivna powernap (förmodligen inkorrekt definition med tanke på att den varade i sex timmar) är jag nu Duracellkanin bland ett JB-besökt gäng. Känner mig ovan situationen eftersom jag alltid är den som somnar först och om jag inte somnar får jag feber. Nu känner jag mig däremot väldigt alert. Någon som är på en powerwalk? Hann ju inte ta mig an Umeås exemplariska gågator under dagen, så varför inte nu?
Oj, nu vaknade visst de andra till... De frågar om mat. Hm, powerwalk... Mat. Svårt val.

Kanske ska nämna att jag är vaken för att följa presidentvalet. Känner mig riktigt insatt och viktig när jag kommenterar alla klädesval som dyker upp på Filip och Fredriks valvaka.

Ett lyckosamt hjärnavbrott

Inga flygande bajspåsar, inga misshandlande ord och ingen dumstrut. Ett mirakel skedde: Jag använde äntligen hjärnan.
Under lektionen visades hemsidor som enligt mig var riktiga höjdare. Jag ville svälja min egen tunga eller göra något annat otroligt smärtsamt mot mig själv. Men istället väntade jag. Tiden började bli knapp och jag märkte hur läraren blev mer och mer stressad. Kommentarerna blev färre. Därför gick jag upp i slutet och visade min hemsida, som var sämst av allas. Men eftersom tiden nästan var slut fick jag ett: "Stilren men den behöver lite mer färger, NÄSTA!"
Ett mirakel.

Nu har jag sovit i sex timmar, eftersom jag glömde att ställa väckaren. Jag har missat en hel dag och nu är det mörkt ute.
Med andra ord har jag återgått till mitt normala hjärntillstånd: Totalt blåst.


Grisigt

Fick panik igår när jag jämförde min, enligt mig, relativt hyfsade hemsida med de andras. Trodde att jag hade gjort ett ganska bra jobb med tanke på min dåliga fantasi, mitt hat gentemot Ps och min brist på motivation inom detta moment.
Det hade jag inte. Min hemsida sög. Suger.
Så jag stack hem, trots att jag trodde att jag var klar. Satt uppe till 02.30 och hemsidan ser fortfarande förjävlig ut. Jag kommer förmodligen avlida av förnedring när jag om en timma ska visa upp fanskapet. På detta är jag olagligt trött och har försovit mig. Och jag sätter mig här... Hur dum får man bli?
Okej, jag behöver inga lyckoönskningar, ingen tur i världen kan rädda mig nu. 


Just ja, till "anonym": Människor utklädda till kaniner under Halloween brukar oftast inte vara helt pälsklädda med onormalt stora tänder. Totalt missat Playboy eller?


En av livets viktiga frågor

Jag förstår inte det här med Halloween. På något underligt vis tar de flesta tjejer tillfället i akt och klär ut sig till något sexigt. Sjuksköterskor, sekreterare, poliser, kaniner, skolflickor och cheerleaders vimlar omkring och lever ut i sina roller.
När blev det ett måste att vara sexig under Halloween?
Grabbarna tycks ju gilla det, eftersom varenda moppemusche drägglar som om de aldrig sett bröst förut. I för sig handlar det ju enbart om det - att göra grabbarna vilda av sexuell extas.


RSS 2.0