Not in it for the money

Elton John.


Världens mest genomtänkta texter, ungefär.
jag tror knappast att Elton John blev artist för att han ville gå på premiärer och vara på omslaget på alla kändistidningar. Inte heller skapa rubriker eller ha en massa groupies. För att vara ärlig tror jag att han inte vill ha något med kändislivet att göra, han vill nog bara att folk ska lyssna på hans musik. Första klass ungefär.
Vilken jävla karl!


Ta och lyssna på Tiny Dancer!
 


Something new

Ändå rätt kul att det finns folk som har varit in här, även om jag inte direkt skyltar med att den här sidan finns. Vet inte riktigt varför, det har bara blivit så.

Jag har kommit in i en ond cirkel. Förut brukade jag sova i 1 h ungefär när jag kom hem från Das School, men nu har jag börjat sova kring 7 tiden istället. Då vaknar jag klockan 9 och så kan jag inte sova, när man egentligen ska sova! Världens dåligaste kretsomlopp, typ.
Men ett problem kommer sällan ensam. Igår tappade jag bort mina hörlurar till mobilen, min penna (inte alls så jätteviktigt) och mitt block. Tur som fan att jag sen hittade mitt block, för där står det många saker som jag inte vill att många ska läsa. Pinsamma saker... :P Men hörlurarna är fortfarande borta. Great!!! or not. Min pappa blev inte så himla glad för att jag tappade dom på Viking, tror jag. Fast jag tänker fixa det där på något sätt. Annars så är mitt största problem mycket större. Jag har hamnat i världens knepigaste position och jag vet inte hur jag ska mig ur den. Jag skäms nästan för mycket för att skriva den, så jag skippar det! :P
Fast, det är bara jävla kasst.
Jag vill ha något nytt nu! Allt ska inte bli nytt, men jag vill få en vändning på allt. Jag är less på dåliga januari! Bara en dålig månad med många problem. ååh, äckelmånad.
Jag får helt enkelt ta och sova mig igenom den, på något vis. Det är just det jag tänkte göra nu, sova!
Även om jag inte kommer klara av det.
Jo just ja! Jag kom på ett till problem: jag har valt en hemsk linje! fy vad jobb jag har just nu.
Jag måste läsa 300 sidor i en engelsk bok till i morrn! Jävla baaaajjjssslinje. Fast klassen är i alla fall bra ;)
Äh, det blir väl nån bra dag snart, jag har ju ändå några ljuspunkter i livet!
Fast... januari är en pissmånad.

Simma lugnt, eller så!


Oasis

Oasis är så jävla bra!

Try this:
Morning Glory
Stand by me
Sad song
och såklart... Wonderwall.
Finns ingen bättre låt, tror jag.

Jag sitter just nu och bara njuter av alla dom där låtarna med Musse som stryker sig mot mina ben. Han är nog hungrig, den tjockisen.
Oj, nu hoppade han upp på skrivbordet, framför datorn.. han är tydligen skithungrig. Eller så är det bara så att jag är totalt oemotståndlig ;)
Ikväll blir en lugn kväll med Johanna och Caroline i Munksund. Vad vore människan utan lugna dagar..? Jäävligt utbränd.
Nej, det är nog bäst att jag tar hand om min katt som mjauar efter mig.
Simma lugnt! :)


Toves supriseparty! :)

Toves supriseparty! :)


Igår firade vi Toves 18årsdag en vecka tidigare, såklart för att hon inte skulle ha någon aning. Funkade perfekt hon blev totalt blåst! Av oss (jag, zara, johanna, anna) fick hon 24 öl, ett ciggpack, en kondomhatt och pizza. Och såklart Festen, med stort F!
Alla hade megaskoj, eeeh tror jag, fast idag får man igen det. :P
Grattis Tove!


Don't stop the music!

Det finns en låt för alla.
Alla har en låt som bara är ens egen. Texten riktar sig enbart mot dig och ingen annan! Jag vet inte hur länge jag trodde att 3 doors down enbart sjöng för mig om mitt liv. Men det har (nog) gått upp för mig att låtarna inte handlar om mig...
Men alla låtar passar väl in på dom flesta. Det är ungefär som horoskop, som är ganska odetaljerade. De kan egentligen handla om vem som helst, både en vattuman eller skytt.
Jag söker fortfarande efter min låt, jag vet ju att den finns!
Just nu lyssnar jag som mest på bindreklamens "Aint gonna let nobody turn me around". Man får en liten kick av energi av den! 
Även om låten är bra, så slår den såklart inte Nirvana. naaaaw! :)
Eller Thåströms beroendeframkallande röst.. jummy! Man of my dreams, right. Han vet inte om det än, jag kanske skulle skriva en låt till honom? Skulle säkert ta honom med storm ;)

Jaja, det här med blogg är helt nytt för mig men det verkar då himla kul och kreativt, hellyeah!
Det är väl dags för mig att röra lite på mig nu, hurtbulle som jag är..hmpf!

Simma lugnt!


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0