True colours

När vi ställde ut vovvsigull träffade vi en annan familj som hade en likadan hund. För någon dag sedan stötte mamma på kvinnan igen och de småpratade lite, sådär som man gör när man är jättenormal och jättetrevlig.
    Igår ringde denna kvinna hem till oss. Mamma svarar, pappa sitter bredvid och lyssnar. Kvinnan börjar förklara sitt samtalssyfte med: "Jo, jag och min man tänkte att ni verkar vara ett sådant fint par, du och din man...". Mamma fryser till och blir helt nervös, medan pappa ler stort och gör tummen upp. Det visade sig att hon ville sälja något genom hennes företag men detta trodde mina föräldrar att hon ville:
    Att mamma och pappa skulle "swingla" med dem, alltså att temporärt byta partner sexuellt.
    Att vovvsigull skulle få göra barn med deras hund.
Slutsats: När någon säger till mamma och pappa att de verkar vara fina tillsammans tänker de båda på parning.

Jag, SOLO och lyckan

Jag har under en lång tid varit väldigt less tjejtidningar. Varje vecka är det en ny mascara som gör underverk, men när jag väl ska köpa den så befinner jag mig i ett träsk av franska apostrofer och jag kan för allt i världen inte komma ihåg om det var Mascará de Loux eux douz noir crablé eller Mascará de Loux eux douz noir cablé no. 2. Jag blir så less! 
    Men det är inte det som är den egentliga orsaken till varför jag bojkottat dessa tidningar. Det är klyschan om batningsreportage på ena sidan och självförtroendeartiklar på den andra som ligger bakom min överanvända kräkreflex. Frågan om jag ska vara snygg och olycklig eller ful och lycklig har blivit för svår att besvara, så jag har helt enkelt slutat köpa tidningarna.
    Så en dag kom jag över tjejtidningen SOLO och allt är nu så himla solklart! Denna utomordentligt smarta tidning har slopat de motsägande reportagen och har istället tagit hela konceptet till en ny nivå - de har slagit ihop dem. I ett och samma reportage har de lyckats få in ungefär följande: "Slopa dieten och älska dig själv - så går du ned i vikt". Helt underbart! Argument som fastslår att du aldrig kommer att se ut som en kändis och att det är lika bra att du börjar älska dig själv förstärks av experter med olika titlar, samtidigt som då detta ska få dig att gå ned i vikt.
    Det enda jag behöver göra nu är att börja älska min kropp precis som den ser ut och inte låta mig drabbas av alla hetsande kroppsideal, för det är då jag kommer att gå ned i vikt och därmed passa in i dagens ideal. HURRA! 


Ps. I och med ihopslagningen av reportagen fick SOLO två sidor över, som de istället fyllde ut med att Lindsay Lohan har käkat ADHD-piller. Hur bra är inte det?


Ja... ja.

Jag har aldrig förut gått ut med vem som är min idottsidol, med den enkla anledningen att det är en aning för privat. Men på senare tid har jag känt mig så himla öppen och lättläst, så jag tyckte inte att det spelade någon roll. Jag smällde till och med upp en fin bild! 
    Om jag inte hade varit så personlig, om jag inte hade berättat om mitt privata rysstagg och om jag inte hade publicerat en bild... då kanske hon hade vunnit. Som hon alltid gör. Ingen förstår någonting, inte ens Jelena själv. Men jag vet. Jag och Saleem Sinai, vi förstår oss på sådana här konstiga samband. Jag vet. Det är precis samma som med Micke J.. Jag erkänner att min bästa tagglåt är Billie Jean och han går och dör. Jag dundrar på om Isinbajeva och hon slickar botten.
    Jag lär mig av mina misstag och väljer nu att berätta att jag fullkomligt avgudar Politbyråns ständiga utskott med Hu Jintao i spetsen. Och Putin, den lilla maktgrisen. Gullegull.


Ikväll!

Jag laddar med Ryska federationens hymn och Holly Dolly Song, som min 1d0l förmodligen också gör.


Lilla kvalstret

"Jag gjorde några mackor när jag kom hem, och eftersom jag var helt slut så låg jag ned medan jag åt dem. Sedan kommer jag inte ihåg något mer, utan vaknar upp dagen efter och har en tugga kvar i munnen."


Fredagsmys




Patentbehov

Det kommer tydligen bli ultrainne med att DIT:a. Att Do It Together, eller Göra Det Tillsammans om man så vill. Med GDT är väl inte så superfräsigt och man måste anstränga tungan mer för att säga det. Inte min kategori, så jag kör på DIT.
    Att DIT:a betyder precis som det verkar, att göra allt tillsammans. Att spela TV-spel, se serier och gå ut och gå. Tillsammans! Det moderna och helt-rätt-i-tiden-grejen med att DIT:a är att det kommer tas till nya nivåer. Vilka affärsmöjligheter!

1. Stickor. De två vanliga och ack så omoderna stickorna kommer att falla i glömska då AA AB (Aaab) lanserar dubbelstickorna! Varför sticka en mössa med två händer när du kan göra det med fyra? Avancerade mönster kommer att bli lätta att bemästra vilket leder mig till en annan trend; mönster. Det är bara att kolla på alla nyrenoverade hus där träpanelen består av flera mönster istället för ett. (Jag är inne på något stort. Bör flytta till nya innelandet Kina.)

2. På catwalken kommer det vara helt ute med solomodeller, det är inte ens ballt med modeller som går två och två. AA Design kör på siamesiska tvillingar. DIT!

3. Miljötänket växer och cykelmarknaden blomstrar. Varför inte gå ihop ett gäng och köpa två ihopslagna tandemcyklar; AA AB:s kvartetthoj med cykelkorgar.

4. Termosar med två lock, alltså två muggar istället för en.


Jag kommer kunna köpa Vintergatan.




Bevismaterial

Om jag hade varit känd, eller om någon skulle läsa den här skiten, så skulle jag göra en lista på vilka jag skulle vilja höra sommarprata i P1. 
    Mina genanta och lågklassiga texter blir lästa av fem personer, mig själv inkluderad. Men jag ska göra en lista ändå. Orsaken ligger vid att jag på det sättet har ett bevis på att jag var väldigt tidig med mina önskemål angående sommarvärdar. Jag vågar även ta risken med att vara väldigt sen, ifall att de redan varit. Men då kan jag radera några meningar. Älskar Internet. 
    I alla fall:

1. Jonatan Unge, sidekick på Morgonpasset sommar i P3. För dagliga medvetenhetsströmmar i programpunkten "Att finna sig själv i Malmö" som får mig att skratta högt, även om klockan är 06.45 en måndag.

2. Madonna, artist som har varit typ skitkänd i 25 år. Ena stunden publiceras en fotobok där hon poserar naken i diverse samlagsställningar och andra stunden är hon religiös och yogar sig igenom dagarna. Finns nog en drös av intressant information att hitta där.

3. Katrin Zytomierska, PR-konsult, programledare och bloggerska. Tack vare hennes många jobbtitlar sitter hon inne på mycket kändissmask, som hon inte brukar dra sig för att berätta för resten av oss. Gillar dessutom att vara kontroversiell och har en hes röst.

4. Bengt-Urban Fransson. Enda bögen i (den minsta) byn. Besegrade fördomar och skvaller och kunskapitiserade sig till hundra tusen i Postkodsmiljonären. Spännande.

5. Henrik Torehammar, programledare för Brunchrapporten i P3. Förmodligen världens skönaste människa.

RSS 2.0