thoughts have crossed my mind

Jag kom på en sak imorse; De flesta vill ju att u-länder som Kina, Afrika, Ryssland att deras ekonomi ska bli balanserad och att industrin ska gå bättre för dem så att människorna i länderna får mat varenda dag och att de blir mer och mer i-länder. Men då slog det mig att Kina är större än USA och om Kina blir ett i-land så kan de bli en stormakt, större än USA. Och jag tror att USA trivs rätt bra i dagsläget att vara en stormakt, och de är väl inte så hotade av några andra länder. Men om Kina då blir en stormakt blir de större än USA, och det vill nog inte amerikanerna. Så min slutsats är den att, det finns människor som gör allt för makt.. t.o.m önskar andra mindre mat och lite pengar - för att vara den största makten i världen.


OS!

Världens hetaste turnering är igång; OS! En självklarhet är ju att man sitter bänkad inför vartenda "hänt idag"! Dessutom har jag funnit mig en ny sport som är riktigt skoj: curling. Något långa matcher, men man kan ju zappa då och då! Sverige vann ju över Schweiz idag! Och nu spelar damnera i hockey och det verkar då gå helt okej. Alpint är ju också jävligt skoj och se. Anja är ju världens guldhopp!
Men det som ändå är roligast och se är konståkning. Man får ju gåshud hela tiden.
Speciellt när Proschenka åker. Vilken jävel på skriller! jag längtar efter friåkningen, hoppas han drar en "Sex bomb" en gång till.
Nee, ni som inte ser OS tycker jag borde börja göra det! Man blir helt inne i det och nerverna går upp och ner hela tiden, typ. :)
HEJA SVERIGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


What you feel is what you are

what you feel is what you are


What a handsome one!

Better days

Nu går vi kanske mot ljusare tider, fast allt beror ju hur man tolkar ljusare. Det blir ljusare ute men inte på de mörkaste ställena.,

Men det är i alla fall Alla hjärtans dag idag och det finns nog ingen större dag för affärerna. Kommersiellt bajs ungefär! Fast folk blir så mycket gladare och ödmjukare på den här dagen. Vi fick t.e.x. sluta 20 minuter tidigare för Kork idag, helt ok faktiskt!
Men fortfarande, det är bara en helt vanlig dag, men ändå verkar alla som är singlar bli heldeppade. Men vadå, den 2:a februari är det Kyndelsmässodagen men jag ser då ingen jävel som verkar fira den, eller deppa ihop. 
14/2  är ju bara något påhittat för att tjäna mer pengar! Men jag tycker däremot att man ska passa på,. det är ju nu allt gott godis kommer fram! Så alla deprimerade människor borde ta tillfället i akt och köpa hjärtan med nougat i, finns på på varenda affär just nu!  ät gott, :)

Sijo!


No bravery

Jag skulle gärna ta och promenera bort till stan nu och lägga mig i ett solarium i en vecka. Och bara glömma allt!  Jag är så skoltrött, jag orkar inte. Samhälls är inte det roligaste, även om jag behöver det till sen,. men just nu känner jag bara SCREW IT!!!!! jag vill bara sluta frysa och bara sova, nästan.
Näe, detta kalla land! När man inte ens bor i Åre så är det ju ingen idé med vinter. Eller, kanske för en månad, men varför är det vinter i en evighet?! nåååååååååwwww jag vill ha sol och värme och ligga på stranden, lyssna på Ted Gärdestad och Gyllene tider. Sitta i en bil och verligen uppleva "Festival"-känslan med låten "En vän med en bil". Bara tanken gör mig riktigt varm, typ megahet!
Äsch, för att klara sig här i livet så måste man ju stå ut med flera saker och göra det bästa av situationen. Men ibland är det riktigt bra med en sån där bild som jag har, en bild som gör en jävlat hetast i världen.

By the way, ät mer mango! Man känner sig så nyttig att det nästan blir nyttigare än broccoli. (yuck!)
och ta och lyssna på James Blunt - No bravery, ifall att du känner dig deppig och har bestämt dig för att vara det också!

Gå i ide eller ta på dig långkalsonger.
goodday!

RSS 2.0