Stanna världen en stund

1. Solen skiner och jag är så jävla ledig
2. Katrin Z. är tillbaka i Sverige (psykisk störning som grundar i att jag gillar ordning)
3. Regina Spektor har släppt ett nytt album
4. Nytt avsnitt av True Blood
5. Snart Harry Potter-premiär


Kusligt

Jaha. Bara någon dag efter att jag nämnt Micke J. i ett inlägg så dör han. Känner mig nästan lite delaktig.


Kf

Imorgon kommer Lisen till Piteå för att hämta upp mig och Hägge. Då åker vi till für elise partygris-Kiruna. Lisen har peppat för den här helgen sedan jul, så det kan inte bli annat än high five. Michael Jackson - Billie Jean (min personliga endorfinationella låt) har gått varm. Nu är jag redo för 11 plus och frukostöl.

Orka vara Snövit

Dåliga vanor är mitt största mys. Med dåliga vanor menar jag inte att vara besatt av GUL BIL!!!-leken, utan att exempelvis alltid äta framför TV:n eller att se på Ally McBeal varje gång jag ska sova. Jag bestämmer mig alltid för endast ett avsnitt, som alltid slutar i två. Eller tre. Igår dog Billy, då blev det tre. När de tre avsnitten var avklarade var klockan kring 03.30 (då hade jag grinat i en halvtimma, emotionell som jag är). Detta är ingen ovanlig situation, och varje jävla gång jag ligger och äntligen är redo för sömn börjar fågeljäveln att tjuta. Den sjunger inte, den tjuter; "Bounce... Bounce... Bounce". Jävla streetdancefågeljävel. Somnade en vecka senare och är i dag ovanligt irriterad. Tur att vovvsigull är fågelhund, så att även han kan få en fin middag på midsommar.


Björn Rosenström

Jag hatar festivaler. Lera blandat med hyperfylla som får människor att typ... bajsa i varandras munnar. Och tält som försvårar den livsviktiga tandborstningen. 
    Biljetten är dessutom dyr. För att ha råd behöver jag förmodligen sälja mina hornhinnor. Känns trist och en aning smärtsamt.
    Men det spelar faktiskt ingen roll längre. "Skärp dig, var 20" sa mamma. Och då är jag väl det då; jag ska till Hultsfred och se Kings of Leon, Regina Spektor, The Sounds, Anna Ternheim och Hello Saferide. Jag ska äta bajs och inte kunna borsta tänderna. LÄNGTAR!


Roflmao

Det känns lite halvnördigt att nästan inkontinentera (ordtrixaren!) av skratt åt en sådan sak. Men det slår aldrig fel. Jag älskar det här inlägget.


"Igår råkade jag gå in i en tjej, och vet du vad hon gjorde då?"

Jag tar efter andra människor väldigt mycket. Om någon har en väldigt tydlig dialekt anammar jag den direkt. Det är alltså svårt för mig att prata med människor från Dalarna, Arjeplog och Finland. Väldigt pinsam egenskap.
    Igår tog jag detta till helt nya nivåer, då jag använde mig av ett inslag i Ally McBeal. Jag morrade. Högt. Precis som Ling. Förutom att hon inte morrar högt. Det gjorde jag. Och visade tänderna. Som en jävla hund. 


Auld Lang Syne

Fanny gör te. Johanna äter smör. Allt är som vanligt, men ändå inte. Nu flyttar vi. Allt som händer under dagen är "för sista gången". Till och med när vi tvättade FÖR SISTA GÅNGEN. Nu ska vi avfrosta frysen och rengöra ugnen, för första gången. Min själ svider, men inga tårar här inte. Utåt sett är jag hård och kall som pitten på en isbjörn, men inombords... fru gud.

Fina, fina vän

JK ringer.
- Jag hinner inte prata så länge, jag måste bara veta... är Prag ett land?


Samma JK som hävdade att Kenya är Afrikas huvudstad. Det bör även tilläggas att hon representerade nämnda land under FN-rollspelet under vår gymnasiala tid. Händelsen inträffade efter rollspelet.
    Jag saknar henne.


Jo tack, bra

För några helger sedan tappade jag bort min nyckelknippa. Genom detta har jag även tappat:
Två (!) cyklar
Ett fint USB-minne i trä från Umeå Energi, som innehöll
Mitt e-certifikat, som jag behöver eftersom Svettis har lämnat jordelivet och jag därmed är utan Internetbank
900 kronor, då låset behöver bytas
Min intelligens. Försökte komma undan betalningen med "Jag råkade kasta nycklarna i soporna, he he...". Tänkte att risken att någon tjuv fick tag i nycklarna skulle elimineras och att låset därmed inte behövde bytas. Fungerade inte. Är nu inte bara fattig, utan dum också.


RSS 2.0