Uppdatering av livssituationen

Lilla lördag. Stina drar till Texas, USA, om några dagar och därför befann sig ett partygäng hos henne igår för att ta avsked, so to speak. Det var en bra kväll som (tyvärr, aaaaah) slutade i regn. Men det sägs ju att man inte är gjord av socker. Ta del av det hela på http://www.pixbox.se/pic_show_id12603680.html.
For the moment: Trästock, någon?

On the radio we heard November rain

Likt Anna Ternheim och Frida Örn har Regina Spektor en speciell röst, som passar vissa musikgrenar perfekt. Trots den minimala röstbegränsningen tycks Regina Spektors röst enbart passa vissa låtar. Ungefär som hennes breaktrough Samson. Jag hade jävligt fel. Bevis: http://www.youtube.com/watch?v=BSJQ1St1OnQ
Den här låten måste kämpa otroligt hårt för att få mig less.

Regina Spektor - On the radio


Maria Mena och en ny karriär

You laughed and said "I still know how to turn you on, though"


I dag råkade jag ta 15 kronor för mycket i betalt. Jag är en stor fördel för restaurangen, men kunderna hatar mig. Trevlig är jag i alla fall. Och jag torkar borden oftare än vad jag behöver. Och jag gullar med småbarnen och ger dem klubbor (förutom de norska barnen, de fattar ändå inte vad jag säger). Och jag säger ALLTID 'smaklig måltid'... då kanske de 15 kronorna inte spelar någon större roll längre ("tjejen är ju trevlig och ungarna gillar henne, vilken KLIPPA!") Så tänker nog kunderna. På ett ungefär. 


Good song

Jag har faktiskt lyckats med att haffa mig en räkmacka som jag för tillfället glider omkring på. Check this out:
1. Ansökning av ärr (pyttelitet på benet): 3700:-
2. Vattna blommorna och hämta tidningen hos kusinerna: två PDOL-biljetter till valfri dag.

Kaching!


Long time no seen

Tove har inte bara lämnat Piteå stad utan även lämnat sitt jobb - till fördel för mig. Eller nackdel, beroende på hur man ser det. Jag tjänar pengar i alla fall. I dag lyckades jag bara göra fel ett fåtal gånger, vilket är mänskligt. Nej, plikten kallar och antiblogg-Anna blir sur. Puss och hej (och allt det andra som man säger när man tar farväl för en kortare tid).

Aktiv under sommarhettan

Mamma bakar bullar. Mitt i juli, sommarens centrum. Kan man det? Tjaa, gott luktar det i alla fall. Men jag vill hellre känna lukten av jordgubbar, eller en iskall hallonsoda. Just nu svettas Piteå och jag har faktiskt smörjt in mig med solskyddsfaktor 4. Solen är farlig, det är bara att konstatera. Just därför har jag inte legat och dumpressat (som jag brukar göra) och istället varit på Biblioteket i dag. Sex böcker totalt. Tre hundböcker (!) Jag funderade på att låna ytterligare en, bara för att namnet intresserade mig så ofattbart; "Sniff sniff". Låter jävligt markabelt. Hur som haver anländer lilla - eventuellt - Castor om prick fyra veckor. Åh, gulligull. Men, jag är lite rädd för att Musse ska göra illa lilla valpen. Musse är väldigt aggressiv av sig, han fångar ständigt mer eller mindre stora djur. En valp skulle vara ett lätt byte. Jag försöker successivt bearbeta Musse med beskedet om en lillebror som drägglar och luktar. Som dessutom eventuellt lär bli uppkallad efter Nicholas Cage i Face Off. Herregud.

image24

Husets ägare



Dimmiga dagar

Nu har äntligen sommaren kommit, kanske på riktigt den här gången. Det har faktiskt varit möjligt att hänga på stranden - två dagar i rad! Enligt ryktesvägen ska det tydligen vara bra väder imorgon också. Jag hade tänkt börja med en liten klagosång, för att bevisa att det faktiskt finns nackdelar med stranden (sand överallt, solsting och alldeles för dyra glassar), men jag har bestämt mig för att inte sjunga ut den pessimistiska sången jag hade i tanke. Istället tackar jag vädergudarna och hoppas på sol, hela sommaren ut. Den extra miljonen man betalar för samma glass på stranden som i stan är faktiskt värd det.


Lördag, Babylonscenen, 23:45

Som en underbar chock kom beskedet att The Sounds kommer till PDOL. Patrik Larsson berättade så snällt det under en reklampaus på radio. Jag måste vara bland de sista som fick reda på det, och det kan verka som en aning underligt med tanke på att jag är helt galen i bandet. Deras nya skiva (nya och nya, var det inte två år sedan?) är väl spelad här hemma och jag kan knappt bärga mig. Det tedde sig även en aning ironiskt hur jag i mitt stilla sinne innerligt har hoppats att just The Sounds ska komma till Piteå. Helt omedveten att min önskan redan slagit in. Jag ska inte stå längst fram (klaustrofobi är en bitch) men jag ska säkerligen vara där och sjunga med i varje låt. Jag ska även skrika med i den förmodligen kommande frasen "en gång till", och då hoppas jag på remixen av Night after night som slutnummer. Den är så jävla bra.


RSS 2.0