Något även barn kan ta del av

"A girl next door, a horny chick wolking across street, or a police woman showing parking bill under your windshield cleaners. How nice would it be to stuff her ass deeply with your pulsing cock! She'll never write you that fucking bill again! TIME TO TEACH THAT DUMMY NOW!"

Denna text läste jag på freerapeporn.com, en sajt jag lätt hittade genom att:
1. Google
2. [rape porn]
3. Tadaaaa

Inflik: Den dumma fan som skrev denna text kunde inte ens stava 'walking' utan trodde det stavades med ett o. Det heter dessutom 'across THE street' obildade jävel. Detta är förvisso irrelevant, men jag tycker att det borde bevisa ett och annat om intelligensen hos människor som lägger ned tid på detta.

Kvinnojouren i Uppsala föreläste ikväll om detta ämne och utan dem hade tanken inte ens slagit mig. Det värsta är att sajten inte är från Sverige, vilket menas att svenskar inte bryter mot lagen genom att besöka den.
Jag behöver inte ens argumentera om detta. Jag tror att det säger sig självt.
Det är dags för en jävla förändring.


PS. Detta inlägg är inte gratisreklam, det är ett slag i magen - det är dags att öppna ögonen, gott folk!


Bästa tiden på dagen

Detta är en kärleksförklaring.
Kanal 5, ni gör mitt liv värt att leva.
Nystartade serier: OC, Gilmore Girls, One Tree Hill.

Detta är en kärleksförklaring.
TV 4, ni gör mitt liv värt att leva.
Nystartade serier: Dawson's Creek, Tredje klotet från solen, That '70s show.

Detta är en sträng uppmaning.
TV 3, Beverly Hills är alldeles för bra för att sändas 06.30.



Jag är djupt ledsen om avslöjandet om mitt liv resulterade i deprimerande känslor hos er andra.


En nörds bekännelse

Okej. Jag klarar helt enkelt inte av det här. Vi börjar från början:
Jag blev intervjuad av PT inför det traditionella Lucia-reportaget. Vi pratade på hemma i mitt kök: jag, journalisten, fotografen (mer pratsam än journalisten). Konstigt nog deltog mamma och syster nästan mer än vad jag själv gjorde.
Först skrattade jag åt reportaget med tillslut dog mitt skratt ut. Det där har jag inte sagt, det där är inte jag, var min reaktion och därför måste jag göra en del förklaringar. Reportaget är som en finne i arslet - följer mig vart jag än går och är jävligt irriterande.
So, here we go:

1. "När familjen far med husbilen tycker min syster Mikaela att jag är jättetråkig som sitter med näsan i en bok hela tiden". Rättning: Först och främst var det tre år sedan jag följde med på husbilstripp och det var min mamma som sa det, inte jag. 

2. "-Jag undviker att skriva typ "i dag gjorde jag det och se´n gjorde jag det" när jag bloggar. Sån´t är så tråkigt att läsa. I stället brukar jag kommentera det som hänt. Nyligen hade jag till exempel en fundering om varför kändisar får så stor publicitet." Rättning: "Jag försöker att undvika att skriva om vad jag gör på dagarna, det är trist att läsa 'idag åt jag korv och senare ska jag äta en macka' " var de korrekta orden. Istället framstår jag som en översittare som dömer alla bloggare och dessutom använder världens mest fulaste språk. Sån´t. När journalisten frågade vad jag skrev om hade jag svårt att ge ett konkret svar och valde därför att ge några exempel och jag framstår som en viktigpetter, som skriver om DJUPA saker.

3. Att Alexandra och hennes familj är djurvänner får man klart för sig så snart man har klivit över tröskeln till villan på Klubbgärdet. Hon presenterar Musse, 9 år, en kastrerad hankatt vars huvudsakliga intressen är att sova och äta, för oss. Rättning: Djurvän, vilken överdrift. Jag har två husdjur, vilket halva Sveriges befolkning har. Jag berättade vad katten hette och därefter frågade journalisten om katten var kastrerad och jag svarade jakande. Enligt texten har jag presenterat katten på följande sätt: Detta är Musse, han är 9 år och han är kastrerad. Otroligt onödig information, vem fan bryr sin om min katt inte kan producera kattungar?

4. "Jag var kär i Thåström innan jag kom att tänka på att han ju är över 40 år och är tillsammans med den där knäppa bruden Regina Lund". Rättning:  "Förut lyssnade jag mycket på Ebba Grön, och var nästan lite kär i Thåström. Sedan slog det mig att han är över 40 och inte ens singel, han är ju tillsammans med Regina Lund, och mina odds försämrades betydligt" var mitt ungefärliga uttal, som resulterade i "den knäppa bruden". Oallmänbildad och lite dum.  

5. "Fast lucia- och julsånger är inte riktigt min genre, min lite hesa röst lämpar sig bättre för blues". Rättning: "Jag sjunger helst inte luciasånger, min röst är för mörk och hes för de klara toner som krävs i luciasånger" Därpå frågar journalisten vad jag helst sjunger och jag svarar att jag gillar att sjunga blues. Jag GILLAR att sjunga blues, jag vet ingenting om min röst passar till den genren eller inte.

Inte nog med alla dessa felaktiga "budskap" använder journalisten min familjs uttal om musiksmak och läsvanor, mer än vad jag själv berättat om dem. 

Detta inlägg är över alla gränser det fånigaste jag någonsin skrivit, men jag måste faktiskt sätta ned min fot. En sådan missvisande bild av mig klarar jag helt enkelt inte av. "Bry dig inte om vad folk tycker" i all ära, men som sagt: en finne i arslet.
Nu får alla döma mig som helst de vill, detta är mina egna ord.


Vardagståget


Idag lyssnar vi på Mando Diao - Dalarna och läser Anna Politkovskaja.


Ett slag för min fjortonåriga kusin

Allt färre niondeklassar saknar gymnasibehörighet skriver DN (http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=716844) och mina tankar hamnar oförberett vid högstadiets idiotiska betygssystem.
Majoriteten av mina högstadielärare berättade vid flera tillfällen hur de betygsatte elever; de sammanställde alla prov- respektive inlämingsbetyg och det slutgiltiga betyget hamnade på det betyg som varit mitt vanligaste i det gällande ämnet.
Exempel: I början av höstterminen skrev jag två godkända matteprov, medan jag i slutet av terminen skrev ett väl godkänt prov. På gymnasiet betyder det en förbättring, men på högstatidet betydde det att jag skrivit flest godkända prov, vilket betydde att mitt julbetyg hamnade på Godkänd.
Men tänk om jag lärt mig en massa och mina kunskaper förbättras inom ämnet, är jag inte värd ett högre betyg då?
Detta var den största förändringen jag mötte när jag började gymnasiet. Och den bästa, för övrigt.

Detta leder mig även in på ämnet "poäng": G 10 p, VG 15 p, MVG 20 p. På min högstadieskola var G-nivån extremt bred och de flesta elever bemöttes av det frustrerade betyget G+. Jag och andra 9C:are diskuterade detta och vi var överrens om att G+ borde vara värt 12 poäng, eftersom G-gränsen var så pass bred.
Exempelvis inom idrotten där jag, som spelade fotboll och kunde hantera bollen betydligt bättre än vissa mindre idrottsintresserade i min klass, låg på samma betyg. De hade möjligtvis ett G- och jag ett G+, men ändock ett G, ändock 10 poäng.

Visserligen handlade inte artikeln om just detta ämne, men den väckte mina tankar som legat och puttrat länge. Ända sedan åttan för att vara exakt, då jag introducerades för betygens bitterljuva värld. Åt helvete.
Snart tar jag studenten.

I'm off

Lite feber har aldrig stoppat mig förut - nu rullar jag mot årets första klassfest!


Sofias - Popstars, glitter, fest och Courtney Love

Min första tanke var att skriva om alla popup-fönster som drabbar mig konstant, där halvnakna tjejer sitter i någon pool och en text i klass med "Hitta kärleken på nätet" beskriver själva reklamen. MEN, då läste jag just en kommentar från en old buddy från VR som gjorde mig helt barnsligt glad. Bland alla smink- och klädeswannbebloggar (som oftast ägdes av 14åringar) var hennes blogg ett skönt avbrott. Well, jag har redan hyllat henne nog på VR-bloggen och jag vill inte verka kär i tjejen. Hur som helst, läs hennes blogg här: http://www.veckorevyn.com/blog/alla_bloggar/view-web-log.xml?id=52675
Som ett stort plus i kanten lyssnar hon på Miss Li också. Vilken jävla tjej.


The worlds' greatest wednesday

Sp3BD har klassfest ungefär 1 gång per år - förstå mig rätt, det är väl helt normalt, men med tanke på genomsnittet av klassfester på Strömbacka så ligger vi väldigt långt ned på listan. EN GÅNG PER ÅR och jag blir sjuk. Halsen är täckt av mitt eget kött och jag kan inte svälja, knappt andas. Luft är förjävligt.
Nu ska jag ta och testa alla medel i form av vitaminchock och onaturliga medel som jag inte riktigt tror på.

Inflik: Annika Norlin är inte lika bra i Säkert! som hon är i Hello Saferide. The Quiz är ett himla bra exempel.
Nu måste jag verkligen skriva en bearbetning inom Poplulärlitteratur, sing hallelujah.


Min intressanta inkorg

Lunarstorm skriver:
Vi saknar dig!

Åh, jag blir så rörd. Snacka om att de tappar medlemmar nu när de gör desperata försök i form av mail. Snart ska jag våga ta steget, ska bara kopiera alla mina betydelsefulla, pinsamma och otroligt underhållande dagboksinlägg.


Nu: tagga inför klassfest och JULEN!
Nedräkningen kommer snart att sätta fart.

Så var det fredag

Läser en av Linda Skugges böcker och känner en helt plötslig vilja att känna henne. Tänk vad mycket hon kunde lära mig om livet. Hon har varit med om det mesta och har "skinn på näsan". Jag vet, otroligt dåligt uttryck - kan man ens säga så om män? Ytterligare en fråga jag vill skicka iväg till L. Skugge.
Hoppas hon blir statsråd någon dag. Eller att boneheadsen på de höga positionerna läser hennes krönikor.

Inflik: bloggen på Amelia är fortfarande lika ytlig och betydelselös.
Nu: mer Super Mario 3!

RSS 2.0