Inte sju blommor under kudden direkt

Ni vet den där Prippsreklamen med sol, mat och ett kul gäng. Så kändes det igår, precis så. Vi var hos Anna och grillade och solen sken. Världens bästa början på nåt som sen blev en kall kväll vandrandes runt på havsbadet. Med sura vakter.
Men det var en godkänd kväll i alla fall. Synd att det var kallt och jag hade glömt lite kläder hos Anna. Jag tror det var någon som sa till mig att jag hade blåa läppar. Det är ett vääldigt dåligt tecken.
Men jag tog mig tillslut hem med Stiip O (hehee!) och så somnade jag nästan direkt jag la mig ner.
En hård jobbvecka fick ett helt okej slut, men inte så väldigt traditionellt. Men det har väl ingen begärt. Och blommor har jag inte tänkt att ha under kudden, skräcken för småkryp är större än viljan att drömma om drömprinsen.
Nu är det bakisdag med fotboll. Kan nästan (nästan!) inte bli bättre.


Jag och Knubbo

Efter att ha varit ute på Heden och slitit så dumpade jag ner i soffan med världens ondaste mage. Så gjorde jag lite mat och det blev liiite bättre, men bara när jag ligger ner. Måste vara nåt med skogsluften på Haraholmen eller nåt. Nu ligger jag fortfarande i soffan med min knubbiga katt som sover, och är helt chockad över Japans mål i matchen mot brassarna. jeees, det hade jag aldrig trott! Fast överraskningar finns ju överallt.

Midsommar i morgon, och då brukar de flesta i Piteå dra till havsbadet, och där lär nog vi också göra. Kanske. Jag är rätt tveksam över havs, känns som att vi mest kommer att gå runt men det verkar som att alla ändå ska dit, så varför inte falla för grupptrycket?
Hur som helst så kommer det att bli kul, det blir det alltid med Das gääng. Och sen efter midsommar måste väl ändå sommaren dra igång!
Eller?

Allt för två tjugor i timmen

Så började jobbet i måndags. 06.50 var jag uppe och försökte se något genom mina halvstängda ögon. Men jag var inte ensam om att vara dödstrött, även 29 andra sommarjobbare satt på nolia och försökte hålla sig vakna. Nu är alltså jobbet igång och första dagen packade jag och några andra upp 697 väskor och fyllde dem med papper och tidningar. Igår fick vi leta domare och idag fick alla sluta kl 9. Förutom jag, Åsa, Anna och Erika. Vi slutade 3 efter att ha packat upp och vikt 1500 st t-shirtar. Yeah, what a great life. Men skrattar bäst som skrattar sist; vi börjar 10.30 imorgon när alla andra 08.00. Ha!

Det här med sommarjobb är ju en himla bra grej, men det är allt synd att man inte bor i Sundbyberg. Då hade man tjänat 96kr/h. Det känns lite surt när man själv tjänar 41kr/h. Fast då kan man ju vara glad att man inte bor i Uddevalla och tjänar 25kr/h. Man ska nog allt vara glad för det man har, men gladast är jag att det snart är över och sommaren kan börja på riktigt. Enjoy! :)

Första veckan i paradiset

En vecka av tio. Det känns så lite... snart är det bara nio veckor kvar av sommarlovet. Undra hur det kan hända så mycket på tio veckor. För under en sommar händer det alltid massor med förändringar. Olika relationer förändras och när någon försvinner, vinner man en ny. Och om man är borta i två veckor har hela staden förändrats när man är tillbaka, och det finns ingenting man kan göra för att det ska stoppas. Det enda man kan göra är väl att följa med i svängara, för det brukar alltid sluta precis så som man vill ha det. Annars är det väl bara att gilla läget!
Och medan det svänger kan man alltid ta och ha Jason Mraz - I'm yours i tankarna. Världens absolut bästa låt, för tillfället i alla fall. Den som inte har hört den har missat hur mycket som helst.


En tanke

Man ska vara glad att man faller, för då uppskattar man varje lyft.


Alalala life is wonderful!

Ännu en dag med massa sol! men idag fick jag besök därute på gräsmattan av två heta grabbar och sen kom även Jojjo K. Sen var det bara att göra middag för att snart är det dax för Step In för min del. Snark.
Hade mycket hellre varit ute och farit omkring, eller sett fotboll. Men det är väl bara att bita ihop, man måste ju ladda inför Beach 06. Nja, det lär väl aldrig bli bra med det!
Ikväll är det två avsnitt av Grey's (jippie), så jag lär ju sitta inne. Jummy!
Nu bär det av mot steppan och en massa muskelanvändning.. urk!

Jason Mraz - Life is wonderful

En solig dag

Sol!



En ny playlist

Imorse väckte mamma mig 11 och jag steg upp på en gång och ut i solen! och sen dess har jag bara legat där, nästan. Så nu var jag tvungen att ta en paus för det blev alldeles för varmt! Genom att det nu är en sån perfekt dag så har jag självklart gjort en ny playlist, med bara sommarlåtar! Just nu Gyllene Tider - När vi två blir en, för den är ju ganska självskriven! Nu ska jag ut i solen igen, och ikväll blir det helt klart en utekväll! Jippie! ;)


Det här ska bli den bästa dagen i mitt liv

Examen, studenten, avslutning.. kär dag har många namn! det var en himla bra kväll, men kanske lite för mycket..? Men nu är det sol ute och första matchen för Sverige i VM! HEJAHEJA
Nu ska jag sola, håll utkik på Stinas fotogalleri för mer information!


Uppdatering: Bal 2006

Så var det avklarat.
Precis så trodde jag att jag skulle känna efter röda mattan och allt tjoffs där inne. och delvis så tänkte jag så, men inte hela kvällen för att det visade sig vara helt okej där inne. Jag hade till och med himla skoj. så det var defenitivt en bra kväll. Ett minus dock för en taskig attityd med vassa klackar som inte passar en sån klänning. Återigen så dyker dessa tjejbråk upp... och startade av samma person till och med. Jag skäms ju för att vara tjej och född -89 när jag vittnar sånt där... Ne, charmskolan nästa för vissa tror jag.
Men min kväll blev i alla fall inte förstörd av sånt, jag hade bara skoj men nu ska jag försöka få ut allt trassel i håret... jag får nog låta min inpackning vara i håret i några timmar. he!

Sa ni Blue Bird, kapten?

Den här lördagen har inte varit någon vilodag för mig inte, utan kl 10.00 for jag till Coop för att vara grillmästare i 2 ½ h. Det var jättevarmt i elden och man blev skitsmutsig, men vad gör man inte för laget?
Sen gick jag en snabb rush genom stan för att köpa lite grejer, men då hade Hanséns stängt.. vad är det för stil egentligen..tölper! Så jag for hem, ut och sprang till solariumet och sen började jag gå i snabb takt hem, men då stannade jag hos min kära mormor. Och väl hemma lite senare var det bara att städa rummet... yeah, what a day!
Men nu är jag nyduschad och pulsen har äntligen sjunkit till normalt läge. Ska kila ut snart, men först ska jag lyssna klart på Imperiet - Balladen om briggen Blue bird av Hull. Den är riktigt sorlig om man lyssnar noga och förstår den gamla svenskan.
fast den är bäst på lp-skiva med knastret i bakgrunden.
Nu bär det ut i sommarvädret!


RSS 2.0