Grattis kungen!

Imorse klev jag upp kring 1 och sen for jag direkt ut och joggade med mor min. Geez, jag är ju på god väg att bli en hurtbulle. Eller kanske inte, har inte tränat på 2 månader så jag är nog en trogen soffpotatis ändå! Fast det är ju alltid bra med förändringar.

Ikväll är det då valborg, kungens födelsedag och miljontals fulla ungdommar som rullar runt i leran och bränner sig på brasan. Jag har aldrig varit riktigt förtjust i valborg, det är alltid för kallt. Man tror att det är snart sommar, så man klär sig för lite och sen fryser man hela kvällen. Dessutom har jag nästan alltid varit nyktrast på stället och tagit hand om folk osv. Ingra bra minnen!
Men, trots allt, så ska jag ge den här kvällen en chans. Det ser ändå ut att bli en bra kväll, för solen skiner nu och vi ska ha tjejmiddag osv. Men, jag lovar, jag kommer stå ute och frysa som en jävel ändå.. mååh.

Den stora frågan är idag, men tanke på kungen födelsedag; monarki eller republik? Kungen är ju världens gullegubbe men vad gör han för nytta? Kör full och får böta en liten krona, typ. Fast media har ju jättekul, de kan ju kartlägga döttrarnas liv för fullt. Det blir som fel, istället för en representant för landet så ser vi mer på kungen och company som modegurus. Stackars kungafamiljen, kan ju fan inte vara lätt att ha media uppstucket i arslet hela tiden.
tur att man inte är prinsessa, även om det var det enda man ville vara när man var mindre! thank god for that :)

Men, ikväll blir det ändå att fira kungen på allra bästa sätt. Så, jag skålar för dig ikväll kungen!


Den röda skönheten

Igår fick jag min cykel och den var världens skönaste hojj! trampväxel har den, och den är alldeles röd! men, jag måste lära mig att cykla för jag är riktigt kass. Jag har jävligt svårt att styra, och bromsa med... men det kommer väl!
Idag är alltså en bra dag, för då har jag cyklat, sen har jag gått på stan och fick en massa saker av mamma och nu ska jag snart käka. DESSUTOM är det sol. En väldigt bra dag alltså :)
Imorrn blir det Luleå för mig, Zara och Tove. det kommer också bli en bra dag!
Snart valborg, det kommer bli en bra dag. Just nu finns bara bra dagar! jag tror det är för att det är vår, det måste ju vara så.
Nu ska jag äta köttbullar, ha en bra vår!

Påsklov

Hittills har det varit helt okej. Lite festande och ganska mycket sömn, gooood! Snart far jag och Zara till Riksgränsen, all by ourselves! kan ju inte misslyckas, känns det som. Men vi kommer nog svälta därborta, genom att vi inte har något kök i rummet, och allt är svindyrt därborta; de har ju ingen konkurrens precis, allt är ju vildmark runtomkring. Så vi ska ta med en kokplatta och basicstuff, som spaghetti, bullens korv och rumstempurerad mat.. Men egentligen så är det ju snowboarden och spriten som är viktigast så det kommer gå fint! :) Men vi behöver nog ett lycka till från någon, såå.. önska oss lycka till!


Anna Book

En vecka har jag nu legat hemma och varit (död) sjuk. Hög feber, hostat som en maniac och snorat. jävulskt less på dom röda fläckarna under mina näsborrar..rätt ont gör de också! måste sluta snyta mig med vanligt papper, eller så borde jag vårda mina borrar bättre.
Men nu har jag många familjekvällar på samvetet och det är väl bra det! har varit rätt skönt med en paus från allt smink och sånt,. men inte från hårspray inte, för att jag har använt det för att döda myror! dom svarta små krypen stelnar till och dör direkt...mohahaha!

I alla fall, så är jag snart på benen igen. och när jag är det, då tänker jag bli lite mer som Anna Book! Vilken jävla jättekvinna. På alla sätt och vis! Inte bara för att hon dansar bra utan för att hon tar kritik varenda dag i media men ändå lyckas vara glad, eller åtminstånde fejka leendet. jag tror allt jag ska bli lite  mer som henne. det är nog ett nytt mål. kunna ta emot kritik.. allright, det ska nog kunna gå. nån gång.

RSS 2.0