En fin lista

Dagens:

Pros
1.
 Jag har lyckats hålla mig vaken under de svåra timmarna före maten. Ett litet snedsteg under tio minuter är inte  noterbart. Det är mänskligt att fela, har jag hört.
2. Under den första (otroligt slitsamma) arbetsveckan har jag lyckats samla på mig - heter det så? - två timmars flex, och kan därmed sluta redan klockan 13 på torsdag. 
3. Eftersom jag slutar så pass tidigt på torsdag lär jag hinna med lite sömn, packning och en dusch innan... BYSKE 2007.
4.
 Nu är det bara några få dagar kvar innan... BYSKE 2007.

Cons
1. Jag glömde min livslinje hemma; mobil, radio och mp3. Aldrig har en dag varit så lång. 
2. Det var inte förrän jag var inne i omklädningsrummet som ovanstående misstag slog mig. 15 minuter försent. 
3. När jobbet väl var igång började vi med att städa ett tak, med en area lika stor som två fotbollsplaner. Detta visade sig vara ett heldagsjobb, vilket inte är till någon fördel alls med tanke på de 8 trappor vi måste ta oss igenom, flera gånger per dag, innan vi når taket.  Det bör även nämnas att de sista 6 trapporna är inne vid PM1, och där inne vistas inte en mänsklig själ på grund av den enorma värmen. Bastu, jag lovar. Bastu - med vinterkläder. Jag har tappat minst 2 kg vätska i dag (svett, helt enkelt)
4. När jag städade en ventil på detta jävla tak mötte jag inte bara en, utan minst 15 st hästmyror OCH en tusenfoting. Öga mot öga. Jag böjde mig nämligen ned när jag märkte denna myrfarm + invandrare. Det har kliat över hela min kropp i dag, eftersom jag har varit säker på att några av myrorna lyckades krypa in under mina kläder. 
5. Imorgon väntar liknande jobbuppgifter. Can't wait.

Tydligen färre fördelar. Typiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0