Strömbackaskolans elever i toppform

Dagen börjar med en artikel i lokaltidningen om sömnbrist hos eleverna, där bland annat för mycket dator och TV kan resultera i att elever hoppar av utbildningen.
Senare på dagen drabbades hela skolan av en enorm stank. Jaså, några/någon elever/elev har placerat ut "stinkbomber" (eller vad är det egentligen?) i glasentrén och i - håll i hatten för nu blåser det rejält - matsalen.
Okej, glasentrén, vi överlever. Men en stinkbomb med etiketten "spya" i matsalen, kom igen? Lukten sjönk liksom in i maten och varje tugga smakade spya.  

Att ha en hög procentuell frånvaro eftersom man mycket hellre spelar WoW till sent på natten än att sova måste ju klassas som ett sjukligt beroende och därmed bör det finnas proffshjälp vid varje vrå. Att försöka vara humoristisk genom att låta hundratals människor gå hungriga under en hel dag måste ju bevisa vilket mognadsgrad 16-18åringar befinner sig på. Det är ju fan skrämmande att många av oss elever har rösträtt och får köra bil.
Jag börjar fundera om vi inte borde skjuta på myndighetsåldern, det här fungerar ju inte.


Kommentarer
Postat av: DW

Resterna från gårdagen (spagetti & köttfärssås) smakade stinkbomb :(

2008-01-25 @ 19:53:08
URL: http://danielwiklund.info.se
Postat av: Anonym

Eller att man måste genomgå ett test för att få bli mydighetsförklarad. Inte för att jag vet hur testet skulle gå till, men ålder är då inte en mätsticka på mognad. Jag vet 12åringar som är förstådigare och betydligt mer insatta än 25åringar. Bra skrivet!

2008-01-29 @ 15:52:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0