Hälsning från tältet.

Daniel skriver C-uppsats och jag tentapluggar. Utan någon djupare analys kan man ganska fort förstå att besökare är strängt förbjudna. Det finns två skäl: vi pluggar och lägenheten luktar skit från all skit som vi har skitit i att städa bort. På något sätt gillar jag det tält vi krypit in i, där omvärlden inte kan göra sig påmind. Här råder total anarki, ångest och mys. Vi läser, läser, läser och under pauserna tycker vi litet synd om oss själva så vi glömmer bort allt som heter träning, hälsosam kost och sunt förnuft. Detta är, enligt mig, studenternas tältliv.
Du behöver: anorektiskt bankkonto, jättemycket att göra i skolan, dåligt samvete för utebliven träning och supermegajävlasmutig lägenhet. Gör såhär: Gå till affären och impulsköp varor till enastående middag och dessert. Det dåliga samvetet, den otränade kroppen och det skrikande konton äter du upp med hjälp av dina nyligen inhandlade varor.
Ikväll serveras saffransdoftande räk- och laxsoppa med foccacia samt äppelstrudel hemma hos oss. Vi förskjuter plugget till nattens timmar och slänger vågen. Hurra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0